Tilburg in Business 2019

116 TILBURG IN BUSINESS Nouveautés zijn de orde van de dag Extra zitplaatsen in het restaurant, een nieuw interieur, een poolbar, luxe themasuites en kersverse zonnige (dak) terrassen. Bij Hotel Princeville zijn nouveautés aan de orde van de dag. ‘Ik ben altijd aan het bouwen’, beaamt directeur Ben Wohrmann. Ondanks de grootte van het hotel en de bijbehorende faciliteiten, noemt de directie de continue kwaliteit van groot belang. En zijn jonge enthousiaste garde staat al klaar om te bouwen aan de toekomst. Wat ooit begon in Breda met een wegrestaurant in een statig wit gebouw, strategisch gelegen tussen Rotterdam en Antwerpen, is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de regio. Het Van der Valk concern, waar Princeville deel van uitmaakt, is met meer dan honderd hotels in binnen- en buitenland met recht één van de mooiste en grootste familieconcerns uit Nederland te noemen. Plannen, ontwikkelen en bedenken De vierde generatie ‘Valken’ draagt inmiddels een steentje bij aan de bedrijfsvoering binnen Princeville. Voor Jessica (26) en Lars (22), dochter en zoon van directie echtpaar Ben en Silvia Wohrmann, werd eerder de basis gelegd in kennis en educatie richting finance en hotelmanagement. En die ervaring wordt Ben Wohrmann nu – naar eigen zeggen – ook wel eens om de oren geslagen wanneer hij thuis aan de eettafel zit. “Die twee hebben er zo’n kijk op”, vertelt hij trots. De nieuwe garde Het staat voor Ben Wohrmann als een paal boven water: na 37 jaar ervaring in de branche kan hij niet meer om de nieuwe generatie heen. Daarom betrekt hij hen ook overal bij. Zo introduceerde Lars Wohrmann afgelopen zomer ‘live cooking’ in het restaurantgedeelte. “‘Deze additionele beleving wordt enorm gewaardeerd door onze gasten. Dat zie en merk je’”, licht Wohrmann toe. Liefde voor het vak De passie en bezieling voor het vak spat er bij de familie Wohrmann vanaf. Desondanks voelt het naar eigen zeggen voor hen geen dag als werken. Ze zijn altijd bezig en bedrijvig. Daar wordt vanzelfsprekend over gesproken in de ‘vrije tijd’ buiten het werk. De familie inspireert en verbindt elkaar om het allerbeste resultaat neer te zetten voor de gast(en) en bezoekers.

RkJQdWJsaXNoZXIy ODM1NjU=